3 Ağustos 2013 Cumartesi

Breaking Bad - En iyi kurgulanmış dizi

    Hayatım da türk dizilerinden bıkmışken abi tavsiyesi ile başladığım, başlarda bana sıkıcı görünüp sonra bağımlılık yaratan bir dizidir kendileri. Kimse bir kimya öğretmenin uyuşturucu kaçakçısı nasıl olunduğunu bilmek istemez ki. O da bilmiyordu aslında sadece ölüm korkusu ve çocuklarına iyi bir gelecek bırakmak için en kolay sandığı yol buydu.
    Öğrencisi Jesse ile küçük işlerle başlayıp uyuşturucu ticaretinin başına nasıl geçtiği tam bir kurgu harikası. En yakın akrabası polis olan Walther White namı diğer "Heisenberg" en üst seviyeye gelirken bu durum can sıkmaya başlayacak. Bu sırada sağlık durumu iyiden iyiye giden Walter bu işleri bırakmaya çalışacaktır ama bırakmak göründüğü gibi kolay değildir. Tanıştığı yeni iş arkadaşıyla dünyaya açılan Walter ömrü boyunca aklayamayacağı ve bitiremeyeceği kara parayı saklamak için satın aldığı araba yıkama dükkanı bile bu kadar kirli parayı aklamaya yeterli olmayacaktır. Tüm bunlar yaşanırken eşi Walter dan iyice korkmuştur. Walter yüzünden ailesini tehlikeye atarak geçirdiği sıkıntılı dönemleriyle bize en iyi drama bölümünü yaşatıyor. 
    Dizinin son sezonunun ilk yarısında Walter'in aradığı uyuşturucu tacirinin başı olduğunu öğrenen Hank ( polis akrabası) Walter'a  yapacaklarını final sezonunun ikinci yarısında birlikte göreceğiz. 

0 yorum:

Yorum Gönder